Για να σας προσφέρουμε την καλύτερες αθλητικές εμπειρίες, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Οι βασικοί μας συνεργάτες είναι:

 

olympus

Olympus Αθλητικά Έπαθλα
Η εταιρία Olympus Αθλητικά Έπαθλα είναι αυτή που επιβραβεύει την κάθε προσπάθεια των αθλητών μας με μετάλλια απλά όλων των διαστάσεων, μετάλλια μπρούτζινα, μετάλλια ανάγλυφα – χαρακτά, κύπελλα, τιμητικές πλακέτες, διαφημιστικά είδη, σημαίες – λάβαρα, αρχαία αγαλματίδια, τιμητικά διπλώματα, αριθμούς συμμετοχής σε αγώνες (BIB NUMBER), αφίσες, pins, αγαλματάκια αρχαίων πολεμιστών από καουτσούκ, κατασκευές plexiglass, ειδικές κατασκευές, ενδύματα πάσης φύσεως με τυπώματα της επιλογής σας κ.α.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://epathlaolympus.gr/

 

myathlete

myathlete
To εργομετρικό κέντρο myathlete έχει σκοπό να βοηθήσει τους αθλητές/αθλούμενους στο να γυμνάζονται με ασφαλή, δομημένο και αποδοτικό τρόπο. Ο Νίκος Δημητριάδης (M.Sc., Φυσιολογία της Άσκησης, Προπονητική), με γνώση και 20ετή εμπειρία στην εργομέτρηση και την προπονητική αξιολογεί τη φυσική κατάσταση και δίνει κατευθύνσεις για την εξέλιξή της. Η ομάδα του myathlete, είναι συνεργάτες της Energy Races και πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν για να να πετύχετε τους στόχους του.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.myathlete.gr

 

nutrinews

nutri news– Χαρά Σκουλαρίκη
H Χαρά Σκουλαρίκη είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου. Απέκτησε με άριστα τον Μεταπτυχιακό τίτλο στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή με κατεύθυνση την Αθλητική Διατροφή από το ίδιο ίδρυμα. Είναι συνεργάτης της Energy Races σε θέματα διατροφής αθλητών και αθλούμενων που συμμετέχουν στους αγώνες μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://www.nutrinews.gr/about/

 

activephysiotherapy

Active Physiotherapy – Αναστάσιος Μαργαρίτης
Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης, Active Physiotherapy, ιδρύθηκε το 2007. Ο υπεύθυνος λειτουργίας, Αναστάσιος Mιx. Μαργαρίτης, κατέχει την θέση του Α’ Αντιπρόεδρου στην OMT (Orthopaedic Manipulative Therapists Scientific Group), και είναι επίσης international certified in occupational health and safety. Δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας από το 1996. Με οδηγό τη γνώση και γνώμονα τον άνθρωπο επιδιώκει την βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή και της απόδοσης του αθλητή. Γι’αυτο και είναι συνεργάτης της Energy Races σε θέματα αθλητικών κακώσεων, επιβαρύνσεων και βεβαίως στην αποκατάσταση.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://www.activephysiotherapy.com.gr/index.php/el/

 

djpappa

O Dj Dpappa, ο κατά κόσμο αθλητής Δημήτρης Παπάς, έχει αφήσει το τελευταίο διάστημα τον έντονο ρυθμό της αγωνιστικής δράσης του για να δώσει τον ρυθμό με ένα άλλο τρόπο στους αθλητές πια. Γεμίζει με μουσική τους αγώνες ή τα events αν θέλετε που συμβαίνουν ανά την Ελλάδα. Είτε λέγεται τρέξιμο δρόμου, είτε ορεινό τρέξιμο,είτε τρίαθλο, είτε ποδηλασία βρίσκεται εκεί να περάσει την ενέργεια με τον δικό του έμπειρο τρόπο. Ταυτόχρονα μπορεί να τον δείτε να πιλοτάρει το drone για να αποθανατίσει τις καλύτερες στιγμές των αγώνων. Περισσότερα θα δείτε και θα ακούσετε από κοντά….

 

 

 

* Είσαι επαγγελματίας στον χώρο του αθλητισμού και θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας; Στείλε μας την πρόταση σου στο info [at] energyraces [dot] gr ή επικοινώνησε μέσω της φόρμας που θα βρεις εδώ: http://www.energyraces.gr/about-us/contact/

cover-EnergyRaces_master_logo