1st Energy Run powered by Garmin, Πεντέλη

Event details

  • 17 January 2016
  • All Day

1st Energy Run 2016 17.01.2016

EnergyRun_728x90

1ο Energy Run powered by Garmin, Πεντέλη

 

Το 1ο Energy Run powered by Garmin θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2016 στην περιοχή της Πεντέλης με δυο διαδρομές. Η μικρή διαδρομή είναι απόστασης 4χλμ (θετ υψομετρική 107μ) και η μεγάλη διαδρομή είναι 12χλμ (με θετ. υψομετρική 528μ). Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό 30μ από την πλατεία Αγ. Τριάδος της Παλαιάς Πεντέλης, επί της οδού «Λάμπη Σουβαλιώτη». 50μ από το σημείο εκκίνησης στρίβει δεξιά στο χωματόδρομο στους πρόποδες του όρους της Πεντέλης.

Penteli-start copy

Η μεγάλη διαδρομή είναι απόστασης 12χλμ με θετ. υψομετρική 528μ. Κατευθύνεται προς το σπήλαιο του Λήσταρχου Νταβέλη και συνεχίζει με ανοδική πορεία κάτω από την κορυφή και δεξιά με κατεύθυνση το χωμάτινο δρόμο πάνω από τους «Αγίους Ασώματους». Επιστρέφει από το χωμάτινο δρόμο πίσω από το νοσοκομείο.

Penteli-long copy

elevation-long

Η μικρή διαδρομή είναι απόστασης 4χλμ (θετ υψομετρική 107μ) και κάνει ένα μικρότερο κύκλο στην ίδια περιοχή. Είναι ακόμα πιο εύκολη και βατή ακόμα και για μικρά παιδιά, με συνοδεία των γονιών τους.

Penteli-short copy

elevation-short

Το τερέν είναι σε δασικούς δρόμους, πότε χωμάτινους και πότε στρωμένους με πέτρες ή τα χαρακτηριστικά μάρμαρα της Πεντέλης. Στις ανηφόρες θα βρείτε πιο έντονες κλίσεις, ενώ οι κατηφόρες θα έχουν ηπιότερη κλίση. Οι διαδρομές απευθύνονται σε όλους τους δρομείς και είναι βατές ως προς το τερέν τους. Οι πιο έμπειροι θα μπορείτε να τις τρέξετε σε όλο το μήκος τους, ενώ οι αρχάριοι της παρέας . θα γνωρίσετε το βουνό χωρίς φόβο και κίνδυνο.

Οι διαδρομές και οι αγώνες μας είναι για όλη την οικογένεια. Ελάτε να γνωρίσετε την κρυμμένη ομορφιά και “αγριάδα” του όρους Πεντέλη.

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών Garmin. Επίσημοι χορηγοί είναι τα X-treme Stores, η Camelbak, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και το ποτό VIBE. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ιστοσελίδες RunningNews.gr , FitnessPulse.gr , Runster.gr

 

Πρόγραμμα:

9:30 Εκκίνηση 4χλμ

10:30 Εκκίνηση 12χλμ

12:30 Απονομές νικητών (Πλατειά Αγ. Τριάδος)

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

 

Κατηγορίες – Βραβεύσεις

Μικρή Διαδρομή
– Γενική ανδρών – Γενική γυναικών

Μεγάλη Διαδρομή
– Γενική ανδρών – Γενική γυναικών
– έως 19 ετών (Εφήβων – Νεανίδων)
– 20-39 ετών (Ανδρών – Γυναικών)
– 40-59 ετών (Βετεράνοι Α , Ανδρών – Γυναικών)
– 60 ετών και άνω (Βετεράνοι Β , Ανδρών – Γυναικών)

 

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και ειδικότερα στο link

http://www.energyraces.gr/register/

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ, δικαίωμα συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μικρά δώρα χορηγών και δικαίωμα σε κλήρωση για μεγαλύτερα δώρα καθώς και διάφορες άλλες εκπτώσεις σε συνεργάτες μας) και μπορεί να εξοφληθεί με δυο τρόπους. Άμεσα με την εγγραφή σας μέσω paypal (που επιτρέπει και χρήση πιστωτικής κάρτας) ή με απλή τραπεζική κατάθεση/μεταφορά. Στην παραπάνω σελίδα εγγραφών επιλέγετε από τη λίστα το “πακέτο” που θέλετε (Διοργάνωση – Απόσταση – Τρόπος πληρωμής) και πατάτε “Εγγραφή”. Στη συνέχεια ακολουθείτε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Προσέξτε να δώσετε το σωστό email στο οποίο θα σας έρθει άμεσα και η επιβεβαίωση της εγγραφής με όλα τα στοιχεία τα οποία έχετε δηλώσει.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 11/1/2016

Σύλλογοι, Ομάδες, Φορείς και εταιρίες που ενδιαφέρονται να κάνουν ομαδική εγγραφή μπορούν να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση στο info@energyraces.gr και στα τηλέφωνα 2107470837.

 

Παραλαβή αριθμών

Η παραλαβή των starter packs (αριθμός, τσιπ χρονομέτρησης, υλικό αγώνα, δώρα χορηγών) θα γίνει από το κατάστημα της Media Markt στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 49), στο ειδικά διαμορφωμένο Garmin point του καταστήματος, κατά τις μέρες και ώρες:
Πέμπτη 14/1,16:00 – 20:00
Παρασκευή 15/1, 10:00 – 20:00
Σάββατο 16/1, 10:00 – 15:00

Επίσης , θα μπορείτε να πάρετε το starter pack και την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 17/1, η γραμματεία θα λειτουργήσει στο bar/restaurant/cafe “Σμίλη” στην πλατεία Αγ. Τριάδος στην Παλαιά Πεντέλη, που θα είναι και ο χώρος εκκίνησης, τερματισμού του αγώνα.

Για δική σας διευκόλυνση, παραθέτουμε παρακάτω τη λίστα συμμετοχών ανά αγώνισμα.  Αν έχετε πληρώσει το αντίτιμο και δεν εμφανίζεται το όνομα σας σωστά στη λίστα παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα στο email info@energyraces.gr

Ελάτε στις 17 Ιανουαρίου στην Πεντέλη να γεμίσουμε Ενέργεια την Πεντέλη!

 

Η Energy Races είναι η φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού και της επικοινωνίας. Είμαστε οι ίδιοι αθλητές με συμμετοχές σε εκατοντάδες αγώνες και παράλληλα πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και διαχείριση αγώνων running δρόμου & βουνού, multisports και περιπέτειας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας ενημερώσεις για τους αγώνες μας! http://eepurl.com/bLqgsP

Ακολουθήστε στα social media και να είστε άμεσα ενήμεροι για όλα μας τα νέα

Facebook
https://www.facebook.com/EnergyRaces.gr

Twitter
https://twitter.com/EnergyRaces

Instagram
https://instagram.com/EnergyRaces.gr/

Close
loading...