Comments are off for this post

Θεαματικό κλείσιμο της σεζόν με πολλά χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους στο Energy Triathlon Tolo

 

 

Θεαματικό κλείσιμο της σεζόν με πολλά χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους στο Energy Triathlon Tolo

 

Μια μοναδική Τριαθλητική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες του Energy Triathlon Tolo, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.)  την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων. Συνδιοργανωτές ήταν οι αθλητικοί σύλλογοι Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος».

H καρδιά του Τριάθλου έδωσε τον δικό της δυνατό παλμό στην Αργολίδα για 4η συνεχόμενη χρονιά σε μια μέρα αφιερωμένη στα multisports με Olympic Distance TriathlonElite Youth Triathlon, Elite Youth Triathlon, Elite Kids Triathlon, Kids Aquathlon, Super Sprint Triathlon, και Aquathlon.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία διοργάνωση  της Ελληνική Ομοσπονδίας Τριάθλου για το 2019 κλείνοντας θεαματικά τη χρονιά με πάρα πάρα πολλά χαμόγελα. Περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλες τις αποστάσεις της ημέρας. Ο καιρός ήταν ιδανικός και βοήθησε αθλητές και θεατές η ευχαρίστηση των οποίων ήταν αποτυπωμένη στα χαμόγελα τους.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αποστάσεων έγινε στο πανέμορφο Τολό, και συγκεκριμένα στην παραλία «Ψιλή Άμμος». Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδρομή της ποδηλασίας στην Ολυμπιακή απόσταση συνέδεσε ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, το Ναύπλιο.

 

Νικητής του Τριάθλου Ολυμπιακής απόστασης ήταν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου , 2ος ήταν ο Άγγελος Μαυρογιάννης και 3ος ο Δημήτρης Ρούτσης. Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Ronja Breggeman.

Στην σκυταλοδρομία την πρώτη θέση πήρε η ομάδα «Ιπτάμενοι»

Στο Aquathlon που διεξήχθη παράλληλα, νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Κατερίνα Σάπαρη και στους άντρες, πρώτος ήταν ο Νικόλας Σταματελόπουλος .

Στο Super Sprint Triathlon, ξεχώρισε πάλι η Κατερίνα Σάπαρη η οποία ήταν πρώτη γενικής. 2η ήταν η Κατερίνα Δαγρέ και 3η η Έλενα Γάντζου. Στους άνδρες  πρώτος ήταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, 2ος ο Στάθης Παντελής και 3ος ο Φώτης Μαστρανέστης.

Στο κατηγορία Elite Junior Men νικητής αναδείχθηκε ο Λούης Γούντγκεητ κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Στις Elite Junior Women νικήτρια ήταν η Πηνελόπη Γαϊτάνη

Στους Elite Youth Men A, νικητής ήταν ο Λουτσιάν Ιγνάτ ενώ στους Elite Youth Men B, πρώτος ήταν ο Γρηγόρης Ράπτης.

Στις Elite Youth Women A, πρώτη ήταν η Έμιλη Βαλμά και στις Elite Youth Women B η Βούλα Ράπτη.

Στα Elite Kids Triathlon Men A νικητής ήταν ο Γιώργος Καστρινός ενώ στα Elite Kids Triathlon B ο Κωνσταντίνος Καστρινός. Στις Elite Kids Triathlon Women A πρώτη ήταν η  Ηλιάνα Κακούτη και στις Elite Kids Triathlon Women B η Έλενα Σγουρού

Η Οργανωτική Επιτροπή του Energy Triathlon Toloευχαριστεί όλους τους αθλητές και αθλούμενους που έλαβαν μέρος και βεβαίως όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης για την πολύτιμη συμβολή τους και ειδικά τους εξαιρετικούς εθελοντές του Ναυπλίου και του Τολού των οποίων η συμβολή ήταν καταλυτική στην επιτυχία της διοργάνωσης, όπως άλλωστε τόνισε στη λήξη και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Δημήτρης Κωστούρος.

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΤΡΙ κος Γιώργος Γερόλυμπος μετά το πέρας της διοργάνωσης δήλωσε:

«Η αυλαία για το Τρίαθλο το 2019 έπεσε στο Τολό. Ένα τόπο φιλόξενο, έναν τόπο φιλικό για το τρίαθλο και την ΕΟΤΡΙ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Κωστούρο για την αδιάλειπτη υποστήριξη του στην ΕΟΤΡΙ και να τον συγχαρώ για την μεγάλη οργανωτική επιτυχία του event. Ευελπιστούμε οτι η νέα αθλητική περίοδος θα βρεί το Τρίαθλο και την ΕΟΤΡΙ χωρίς τις παθογένειες της τελευταίας τετραετίας. Αυτό θα μας αφήσει να συγκεντρωθούμε στον αποκλειστικό στόχο της ομοσπονδίας μας, την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος.»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» ήταν ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης. Η PEARL IZUMI, η κορυφαία και εξειδικευμένη αθλητική μάρκα στον εξοπλισμό ένδυσης και υπόδησης, καθώς και η SHIMANO, κορυφαίο brand εξαρτημάτων ποδηλάτων παγκοσμίως, το SwimmingShop.gr με το κορυφαίο κολυμβητικό και τριαθλητικό brand Zone3, καθώς και το κατάστημα ποδηλάτων SELLIS BIKE στο Ναύπλιο, που φρόντισε για το bike service των αθλητών τη μέρα του αγώνα, ήταν επίσης σημαντικότατοι υποστηρικτές του Energy Triathlon Tolo.

Η ARGOS Security, η Loutraki Lifeguard ήταν στην ασφάλεια της διοργάνωσης εντός κι εκτός νερού, ενώ η ιατρική ομάδα του Καρδιομεταβολισμού ήταν σε πλήρη ετοιμότητα να καλύψει κάθε ιατρικό περιστατικό όπου χρειαστεί. Την αποκατάσταση των αθλητών μετά το πέρας της διοργάνωσης ανέλαβε η φυσικοθεραπευτική ομάδα του Γιώργου Γκούντα και Κατερίνας Μέξη, Φysio а.r.t (Athlesis – Rehab – Therapy).

 

Επιπλέον των χορηγών, την διοργάνωση υποστήριξαν και όλοι οι τοπικοί φορείς που συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση του Energy Triathlon Tolo όπως: το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, η Τροχαία Ναυπλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού Ασχολούμενοι με τον Τουρισμό (ΣΕΤΑΤ) .

 

* Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα

http://www.energyraces.gr/2019/10/15/results-energy-triathlon-tolo-2019/

 

 

#EnergyTriathlonTolo

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook @EnergyRacesτο Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces

Η Οργανωτική Επιτροπή του “Energy Triathlon Tolo”
—————–

 

 

Comments are closed.

Close
loading...