Comments are off for this post

Με μαζική συμμετοχή και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το Energy Triathlon Tolo

Με μαζική συμμετοχή και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε το Energy Triathlon Tolo 

 

Μια μοναδική Τριαθλητική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες του Energy Triathlon Tolo, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.)  την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων. Συνδιοργανωτές ήταν οι αθλητικοί σύλλογοι Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος»

 

Μετά τον πολύ επιτυχημένο αγώνα Τριάθλου Nafplio Energy Triathlon που διεξήχθη τον περασμένο Ιούνιο στο Ναύπλιο, η καρδιά του Τριάθλου ξαναχτύπησε δυνατά στην Αργολίδα σε μια μέρα αφιερωμένη στα multisports με αγωνίσματα Olympic Distance Triathlon, Super Sprint Triathlon, Kids Triathlon, Aquathlon και Kids Aquathlon.

 

Περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα αγωνίσματα της μέρας. Ο καιρός ήταν ιδανικός και βοήθησε αθλητές και θεατές η ευχαρίστηση των οποίων ήταν αποτυπωμένη στα χαμόγελα τους.

 

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έγινε στο πανέμορφο Τολό, και συγκεκριμένα στην παραλία «Ψιλή Άμμος». Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδρομή της ποδηλασίας στην Ολυμπιακή απόσταση συνέδεσε ιστορικά τις Αρχαίες Μυκήνες με την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδας, το Ναύπλιο.

 

Νικητής του Τριάθλου Ολυμπιακής απόστασης ήταν ο Κωνσταντίνος Κωστίμπας (2:04:17), 2ος ήταν ο Σωτήρης Δαμάλας (2:04:55) και 3ος ο Παντελής Σαράντης (2:05:55). Στις γυναίκες, η  Αγγελική Μαρλαγκούτσου επανέλβαε την περσινή της επιτυχία και κέρδισε με 2:19:15.8. 2η τερμάτισε η Κατερίνα Σάπαρη (2:30:22) και 3η η  Ιζαμπέλα Καψούρου (2:33:38). Στην σκυταλοδρομία ξεχώρισε η ομάδα «Ιπτάμενοι» που κατέκτησε την 1η θέση με χρόνο 1:58:42.

 

Στο Aquathlon που διεξήχθη παράλληλα, νικητής ήταν ο Παναγιώτης Δημόπουλος (19:19), 2ος ήρθε ο Γιώργος Δανιήλ (20:15) και 3ος ο Δημήτρης Σταματίου (20:16). Στις γυναίκες 1η ήταν η Αφροδίτη Γιαρένη (24:28), 2η η Αναστασία Γιαρένη (26:12)  και 3η η Ιωάννα Μόσχου (27:27)

 

Στον αγώνα Super Sprint Triathlon, ξεχώρισε και πάλι ο Παναγιώτης Δημόπουλος που πήρε την 1η θέση στους άνδρες με 33:10, 2ος ήταν ο Γιώργος Δανιήλ (33:56) και 3ος ο Άγγελος Μαυρογιάννης (34:56).

 

Στις γυναίκες την νίκη πήρε η Robyn Woodgate με 42:30, 2η ήταν η Νίνα Μάρκου με 44:53.1 και 3η η Νιόβη Κουβαρά (45:09) που κέρδισε στο νήμα την  Απολλωνία Μητρόπαπα  που ήταν 4η με τον ίδιο χρόνο.

 

Στον παιδικό αγώνα Kids Triathlon (μέχρι 11 ετών), ξεχώρισε Θωμάς Κατραούρας που κέρδισε με 16:23, ενώ στα κορίτσια τερμάτισαν μαζί η Στέλλα Ρώτα και η Αμάντα Γκέλη με 19:02. Αντίστοιχα , στο παιδικό Aquathlon, μέχρι 11 ετών, πρώτευσαν ο Παναγιώτης Χελιώτης (9:06) και η Μαρια-Ελένη Βουρλέτση (10:53)

 

Η διοργάνωση ευχαριστεί όλους τους χορηγους και υποστηρικ΄τες της διοργάνωσης για την πολύτιμη συμβολή τους.

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»,  Η Garmin, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ηλεκτρονικών ειδών, και η DHL Express, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς παγκοσμίως, υποστήριξαν το Energy Triathlon Tolo ως Official Sponsors. Η PEARL IZUMI, η κορυφαία και εξειδικευμένη αθλητική μάρκα στον εξοπλισμό ένδυσης και υπόδησης, καθώς και η SHIMANO, κορυφαίο brand εξαρτημάτων ποδηλάτων παγκοσμίως, τα ενεργειακά συμπληρώματα  HIGH5  ,  το SwimmingShop.gr με το κορυφαίο κολυμβητικό και τριαθλητικό brand Zone3, καθώς και το κατάστημα ποδηλάτων SELLIS BIKE στο Ναύπλιο, που φρόντισε για το bike service των αθλητών τη μέρα του αγώνα, ήταν Official Partners του Energy Triathlon Tolo.

Η ARGOS Security, οι Loutraki Lifeguards ήταν στην ασφάλεια της διοργάνωσης εντός κι εκτός νερού, ενώ η ιατρική ομάδα του Καρδιομεταβολισμού ήταν σε πλήρη ετοιμότητα να κάλυψει κάθε ιατρικό περιστατικό όπου χρειάστεί.

 

Επιπλέον των χορηγών, την διοργάνωση υποστήριξαν και όλοι οι τοπικοί φορείς που συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση του Energy Triathlon Tolo όπως: το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, η Τροχαία Ναυπλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού (ΣΕΤΑΤ) και πολλοί εθελοντές από το Τολό και το Ναύπλιο.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Energy Triathlon Tolo, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Δημήτρη Κωστούρο, ευχαριστεί όλους τους αθλητές και αθλούμενους που έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα αλλά και όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της Διοργάνωσης.

 

#EnergyTriathlonTolo

 

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook @EnergyRaces το Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces

Η Οργανωτική Επιτροπή του “Energy Triathlon Tolo”

 —————–

* Αναλυτικά, τα αποτελέσματα, εδώ:
http://www.trinews.gr/item.php?id=1858

 

 

Comments are closed.

Close
loading...